Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че орлите ще съкратят драстично бюджета

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че орлите ще съкратят драстично бюджета
Коментари Харесай

Домусчиев каза дали ще стане собственик на Левски и обяви: Готов съм да помогна. Съкращават парите на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разгласи, че орлите ще съкратят фрапантно бюджета за заплати на футболистите, поради пандемията от COVID-19, която засегна грубо родните футболни клубове, съобщи Спортал.

Също по този начин предприемачът направи забавен коментар по отношение на обстановката в Левски. Според него сините ще оцелеят, защото имат голяма фенска маса. От своя страна той е подготвен да помогне на Левски, само че е безапелационен, че няма да става притежател или спонсор на родния гранд.

“Не сме съкратили нито един чиновник. Разделихме се единствено с Лукоки. Всеки месец плащаме 250-260 хиляди лв. налози. Внасяме милиони в държавния бюджет и мисля, че сме потребни за страната. Всички клубове са наранени от тази рецесия и в случай че нещата не престават по този начин, ще търсим вид. Знаете, че спонсорите и рекламодателите се отдръпват.

Има футболисти с изтичащи контракти. Подновихме ги, само че им орязваме с 30, 40, 50 % парите. А тези, на които не изтичат, с част от тях към този момент сме се договорили ”, сподели Кирил Домусчиев, който разяснява и тематиката “Левски ”.

“Много е значимо Левски да излезе от тази обстановка и да се стабилизира. Българският футбол няма да е същият без Левски. Ако мога да оказа помощ с нещо, съм подготвен. Не ме разбирайте неправилно - няма да ставам притежател или общоприет спонсор на Левски. Левски има голям капацитет и не се тормозя за тях. Малките клубове да му мислят. Четох, че Левски има 1 милион последователи. Всеки да даде по 10 лв. и ще съберат 10 милиона ”, добави Домусчиев.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР